Kamatvadászat

Keressük a legmagasabb banki betéti kamatot

Friss topikok

Hogyan találjuk meg a legjobb banki kamatokat?

2012.01.09. 12:44 Gyíkarcok

Használati útmutató a jokamat.hu-hoz

A jokamat.hu segít önnek gyorsan megtalálni a legmegfelelőbb banki betéti konstrukciót. A megjelenített adatok a PSZÁF honlapjáról származnak, melyre az adatokat maguk a pénzintézetek töltik fel. A pontos adatszolgáltatást és a rendszeres frissítést törvény írja elő részükre. Négy devizanemre jelenítünk meg összehasonlító listákat:
- magyar forint
- euro
- USA dollár
- svájci frank
A nyitó oldalon az aktuális legmagasabb banki forint lekötési ajánlatot tartalmazó időszak toplistája jelenik meg. No, de hogyan tovább?

Navigáció

 A menürendszerrel három dimenzióban mozoghatunk.
- Pénzintézet típus
- Devizanem
- Időszak
A bal oldalon találjuk a banki és takarékszövetkezeti ajánlatok közötti váltást végző menüt. Ez határozza meg, hogy a másik két menü mely intézmény típus ajánlatait sorolja fel. A jobb oldalon láthatja a devizanemek menüjét HUF, CHF, USD, EUR. Ezzel egy sorban de balra rendezve találhatók a lehetséges lekötési időszakok 1-töl 12 hónapig, e mellett az 1 éven túli lekötésű ajánlatok, majd TOP néven az összesített toplista, mely mind az éven belüli, mind az éven túli kamat ajánlatokat tartalmazza.
Tehát ha a 6 hónapos Euro banki lekötési ajánlatokra vagyunk kíváncsiak, akkor ellenőrizzük, hogy a bal oldali menü a bank lehetőségen áll-e (ha nem akkor kattintsunk oda), majd válasszuk ki az EUR menüpontot és ez után az 6 hónapos lekötést.
És már itt is vagyunk.

Egyes konstrukciókhoz kapcsolódó információk

Az összehasonlítás a pénzintézet által megadott EBKM érték alapján történik, az oldal tetején a legmagasabb EBKM érték áll, a sorrend lefelé csökkenő. Az egyes sorokban elolvashatjuk az adott kamat ajánlat főbb jellemzőit. Amennyiben a részletekre is kíváncsi, kattintson az aláhúzott konstrukciónévre, mely elvezeti a betéti termék adatlapjára (minta).
A kamat toplistán használt ikonok jelentései:
- Arany kupa: a kiválasztott pénzintézet típuson és devizán belül a legmagasabb kamat
- Bronz kupa: az adott lapon a legjobb feltétel nélküli kamat ajánlat
- Piros felkiáltójel: feltételhez kötött konstrukció, erre nagyon fontos odafigyelni
- Narancssárga A: akciós betéti ajánlat, azaz rövid ideig él és/vagy feltételhez kötött
- Szürke L: link a részletes leírásra


További segítség

További információkhoz juthat a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) elolvasásával. Az oldal használata előtt kérem olvassa el a Jognyilatkozatot. Befektetési döntésének meghozása előtt érdeklődjön az érintett pénzintézetnél a betéti kamat konstrukció feltételeiről és igénybevehetőségéről. Ne hagyja sokáig lekötetlenül pénzét, sokat nyerhet vele ha az Önnek legmegfelelőbb betétet választja. Remélem, hogy a jokamat.hu ebben a segítségére lesz.

jokamat.hu Értékelte: Fülöp Máté . A legmagasabb banki kamatok legjobb toplistája! A jokamat.hu -n a legkönnyebb megtalálni a magas kamatokat. Gyors és pontos. Osztályzat: 5

A bejegyzés trackback címe:

https://kamatvadaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr993531297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása